Pages

Feb 25, 2015

Kelas mula minggu depan




Ye, minggu depan.
Start lah balik aktiviti seperti sediakala.
Mudah-mudahan lif tak rosak la.. huhu

Belek-belek sidebar blog ni, lama dah aku tak update gambar Adam yang latest.
Malas..haha

Harini pun rasa macam mandom je.
Belek-belek nota, menguap.
Menguap, surf internet.
Bosan, sambung belek nota.
Mengantuk lagi.

Haih apa la nak jadi.
Dalam fasa-fasa macam ni memang macam ni kot.
Mood pun kelaut je.





Tetiba teringat lak tajuk cerita Amir dan Loqman Pergi Ke Laut tu..
Best ke ceritanya?
Tak berkesempatan lagi nak tengok..hahah..

Arghhh mood sila lah datang.
Please.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...