Pages

Apr 30, 2014

Tiup Tiup Sawang Oi

Fuhhhh...
Fuhhhhh...

Humang ai..
Bersawang dah blog aku nih.

Dasar gemuk pemalas.

Banyak kerja lah..
Dan tak pandai pulak rasanya nak selitkan masa untuk blog.

Anyway, 6 April 2014, genap setahun umur anakku Adam Zuhairi.

Alhamdulillah.
Alhamdulillah.
Alhamdulillah.

Syukur ya Allah, rezekimu sangat indah.


Ala..
Rugi pulak tak buat entry awal-awal.
Banyak je boleh cerita sebenarnya.


hmmm...

p/s: semalam aku macam takde mood nak kerja sangat, aku pun marathon baca blog Peej, my feveret tu!
lama giler tak baca, duk baca-baca tu, terbacalah entry pasal Husin di tepian pantai. Gila lawak!
kalau korang selalu baca blog peej memang terasa lah lawak dia.. hahah! adeh ni pun nak gelak lagi :D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...