Pages

Dec 8, 2014

Jejari Dompok

Hey Blog!

Aku tetibe rindu pulak dekat kau semalam.
Tapi kau pun tau kan, kalau dah dekat rumah, mana sempatnya aku nak jengah kau.

Baru nak bukak laptop, si kecik aku tu dah mula berdiri atas laptop tu.

Sorry jugak, sebab aku abuse kau sebulan dua ni.
Aku asyik guna kau nak promote bisnes part time aku yang baru tu.

Haha.

Sorry beb.

Aku saja nak cuba nasib je.
Kalau menjadi, dapat gak aku extra cash kan?

Harini masuk ofis, aku dah ada list dah apa nak buat.
Panjang jugaklah list tu.
Kau faham kan, blog?

Bukan sengaja nak biarkan kau bersawang, berhabuk.
Nak nak sekarang, bukan setakat bersawang dan berhabuk,
aku longgok pulak bekas bekas tupperware tu kat kau.

Kesian kau, blog. Heh.

Nantilah, bila aku dah free, aku belai kau ye.

Bye Blog.
Be good ok.
Keep earning a few cents per day ok :P

By the way, thanks Nuffnang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...