Pages

Jun 23, 2014

Facebook Ibu Budak Kena Kurung Sampai Kurus Kering di Nilai

Aku masih tak dapat terima perbuatan ibu Firdaus ni kepada anak OKU dia.
Dia tak nak dikenali, just nak orang tau nama dia Lola.

Dia bagi alasan, dia busy, kesempitan duit, sampai tak sempat uruskan anak OKU dia, Firdaus tu.

Nauzubillah..semoga aku dan kaum keluargaku dijauhi dari kekejaman begini.

:( :( :(

Dia ingat dunia ni kecik, dan orang ramai ni tak boleh fikir.
Kalau ye pun tak sempat, kenapa tak tukar baju anak?
Kutip sampah dan makanan basi dalam bilik anak?
Kenapa biar anak terkurung dalam bilik penuh najis?

Kenapa Lola, kenapa???


Kau kata kau takde duit?
Tudung kau lagi vogue dari tudung aku Lola?
Apa ni??


Mungkin tak ada orang mengerti kepayahan kau bela budak OKU ni, tapi ni anak kau Lola!
Anak kau!
Ya Allah.. dah macam mayat hidup..

:(

Kepada siapa yang terlepas cerita, sini ada. Ada video sekali, video ketika Firdaus ditemui dalam keadaan yang sangat sadis dan tak boleh diterima akal.

Kepada yang nak stalk FB Lola, sini.

Entry ni mungkin tak lama.
Mungkin lama.
Tengoklah.
Bergantung pada rasa marah aku pada kau Lola.

Semoga kau insaf, diberi hidayahNya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...