Pages

May 22, 2014

Menangis Nak Ikut Masuk Toilet

Anak aku ni boleh tahan jugak kuat dia punya drama..haha
Memang setiap kali ayah dia, atau aku sendiri yang masuk toilet, dan tutup pintu toilet, mesti dia akan menangis sambil ketuk-ketuk pintu toilet tu..

Konon-konon macam nak ikut lah.. haha..

Entah apa yang dia nak buat ikut kitorang entah lah..


Agaknya apalah dia fikir kitorang buat, atau pergi manalah agaknya, lepas masuk dalam pintu tu..

Tu gambar pagi tadi, melalak-lalak nak ikut ayah dia masuk toilet..
Kelakar pun ada..

Jenuhlah pujuk, bawak pergi tengok ikan..
Bila kita sebut, ''fish'', dia pun sebut gak, tapi bunyi dia jadi "pishhh"

Oh lupa nak update, zaimi dah beli akuarium, tercapai jugak hasrat laki aku tu nak bela ikan dalam akuarium kat rumah sendiri.. :)

Entry pasal akuarium tu nanti lah, esok ke..

Sekarang ni aku duk transfer gambar dengan video adam dari memory card handphone ke desktop, banyak sungguh!

Bila tengok balik gambar lama adam, alahaiiii..... lainnya!!



Keciknya masa ni!!!
Oh adam.. dah besar dah anak emak..
dah banyak perangai..
tapi takpa, mak sayang!

Mmmwaahhh!


Ni gambar sabtu lepas..
dah terel makan keropok lekor sendiri..


Ni antara gambar latest lah ni..


Anak ayah..

Dua orang ni antara harta aku yang tak ternilai..
Syukur..

Ok, tajuk tu memang tak sesuai kan.. hahaha!
Bedal lah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...