Pages

May 5, 2014

Jawatan Kosong UiTM 2014 | Update Mei 2014

Bismillah..

Aku pun kan macam malas nak update blog sekarang.. heheh..
Jadi tadi bukak kat Facebook, ada orang share ni.
UiTM nak pakai ramai staff baru.

Jadi, sesiapa yang sedang mencari kerja, adalah kekosongan jawatan.
Antara 42 jawatan yang ada kosong buat masa ni adalah:

A. KUMPULAN PENGURUSAN DAN PROFESIONAL

1. PEGAWAI PENERBITAN N41
2. PEGAWAI SAINS C41
3. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41
4. JURUTERA J41
5. PENGURUS ASRAMA N41
6. PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM S41
7. PEGAWAI PERGIGIAN U41
8. PEGAWAI FARMASI U41
9. JURU X-RAY U41
10. PEGAWAI DIETETIK U41
11. PEGAWAI OPTOMETRI U41
12. PEGAWAI PENILAIAN W41

B. KUMPULAN PELAKSANA MINIMUM MAKSIMUM

13. JURURAWAT PERGIGIAN U40
14. JURURAWAT PERGIGIAN U38
15. JURURAWAT PERGIGIAN U29
16. JURURAWAT U29
17. PENOLONG PEGAWAI FARMASI U29
18. PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN U29
19. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29
20. JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN U29
21. JURUTEKNOLOGI PERGIGIAN U29
22. PEMBANTU PEMBEDAHAN PERGIGIAN U17
23. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F29
24. JURUTEKNIK KOMPUTER FT17
25. PENOLONG ARKITEK LANDSKAP JA29
26. PENOLONG JURUTERA JA29
27. PENOLONG GRAFIK B27
28. PENOLONG PEGAWAI VETERINAR G27
29. PENOLONG PEGAWAI KESELAMATAN KP27
30. PENGAWAL KESELAMATAN KP11
31. PENOLONG PENGURUS ASRAMA N27
32. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N22
33. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N17
34. PEMBANTU PENYEDIAAN MAKANAN N17
35. PEMBANTU PENERBITAN N17
36. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK J17
37. PEMBANTU PERPUSTAKAAN S17
38. PEMBANTU PEMULIHARAAN S17
39. PEMBANTU BELIA DAN SUKAN S17
40. PEMBANTU KESATRIA S17
41. OPERATOR LOJI H11
42. PEMANDU


Cubalah apply, mana tau ada rezeki, boleh sama-sama kita kerja UiTM.
eh?

:)

Untuk buat permohonan kerja, maklumat lanjut, gaji dan skop kerja, boleh baca sendiri kat SINI. KLIK JANGAN TAK KLIK.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...