Pages

May 26, 2014

Akuarium Baru!

Ye..
Macam aku cakap haritu, zaimi dah beli akuarium untuk rumah baru kami...
Weehuuuu!!

Semalam siap bawak adam ke pudu beli ikan, memang heaven la situ kan, murah2 semua..
Siap beli hiasan akuarium lagi..

Besar jugaklah saiz akuarium baru laki aku ni, lamalah jugak air nak penuh..

Buat masa ni bela ikan kecik2 je dulu, plus lampam 2 ekor..

Arrghhhh leceh lah update blog guna handphone ni.. Lambat..

Aku attach gambar je lah ye..
Oh by the way, akuarium tu zaimi beli kat Bandar Baru Bangi, nama kedainya 3B..
Belakang raytech yang dekat dengan masjid bumbung hijau yang sebelah pizza san francisco tu.. Kot2 ada yang nak pergi carik gak.. Haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...