Pages

Feb 13, 2014

What the hell ?

Ayo, boleh pulak aku neglect blog dari 1 Disember 2013.
Looser me.

Aku macam hilang mood langsung nak blogging.
Padahal banyak je benda berlaku dalam hidup aku sepanjang tu.

Summary nya lebih kurang macam ni:

- Semester baru dah start, aku dapat 4 kelas kod yang sama. I can picture myself mark the final exam scripts already. huuuuu...~

- Balik Kota Bharu, kakak zaimi kahwin. Alhamdulillah, bertemu jodohnya *dengan nada lagu pengantin baru*

- Happy Anniversary yang kedua. Alhamdulillah. I love you zaimi :)

- Bawak anak check up klinik. Anak aku dah 10 bulan. Dan aku asyik lupa nak call DS Amirah tu untuk cek gigi anak aku. LOL.

- Pindah rumah. Yes ini event paling besar since aku tak update. Serius penat baq hang. Alhamdulillah dah siap. Dah masuk. Happily moving in. Syukur ke hadrat illahi.

- Tapah Rumours. Aku paling tak gemar benda ni. Ura-ura akan ada perpindahan staff ke Tapah. Berita ni jadi lagi haru sebab point di atas. Baru pindah rumah. Ya Allah jauhkanlah.

So, that's it.

Alah syazni, kau bajet plak ada orang tertunggu-tunggu entry baru kau kan?
LOL.

Just nak meluah perasaan sikit pasal Maharajalawak Mega 2013,

Hello Sepahtu, lawak macam gitu pun boleh juara ke?
Puii!

Dan Nabil, daku tetap di belakang mu.. ewah~!
Ala sian lah dia, korang ni pun, buat apa lah nak kata anak bini dia bagai.
Mengata dia tak masuk universiti lah, bekas despatch la..
dah lah woi!

#bang bil #bang bil #bang bil #bang bil #bang bil #bang bil #bang bil



Eh tetiba luah sikit je.. haha..
Tak rajin plak nak taip.

:P

Ok lah, harap aku kembali rajin blog.
Karang NetKL ni dapat duit domain aku free free gitu je sebab aku tak update, tapi poyo beli domain. hahaha..

Daa~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...