Pages

Nov 14, 2013

Kenyataan Khairy Jamaludin dan Siti Nurhaliza

Kecoh betul cerita pasal Siti Nurhaliza hentam Khairy Jamaludin kat Twitter.. hahaha..



Ala Tok Ti oi.. jangan nak poyo boleh tak?

Benda patut tak jadi issue pun, kenapa nak perbesar macam tu kan?
Nak perli sindir kat Twitter kan?

Kelakar lah.. hahaha!

Ok lah.

Aku pasti ramai dah tau pasal benda ni, aku update ni pun dah lambat 2 hari pasal benda tu..huu..

Tapi kot kot ada yang tak baca lagi, baca kat bawah ni:

KLIK KHAIRY JAMALUDIN VS SITI NURHALIZA

Apa komen uolls?


p/s: KJ Pak menteri terhensem oi! kikiki


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...