Pages

Nov 27, 2013

Gara-gara Si Seksi Dalam Kereta, Tetamu Tak Putus Tiba

Seriously people, kalau nampak perkataan seksi, memang cepat je klik kan?

Entry yang aku buat semalam, aku saje je buat tajuk dia ada perkataan seksi.
Padahal, ianya berkisah tentang anak lelaki aku yang berumur 7 bulan, tidak berpakaian dan menaiki walker.



Harini saja, entry tu dapat hit 170 dah setakat jam 4 petang ni.




Overall hit, dah dekat 500 hit.

Tapi, padan muka korang.. hahaha!
Tiada perempuan seksi ye.

Keh keh keh..

Dahlah, terimalah gambar seksi Ostajah Jep ni.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...