Pages

Nov 29, 2013

Doktor lelaki sengaja menggatal di wad bersalin?

Gambar Hiasan

Kawan aku doktor, dia ada post gambar statement kat Facebook ni.
Dia memang bengang dengan statement Minimi Min ni.

Honestly..
Aku rasa walaupun kau tak setuju vagina kau disentuh oleh doktor lelaki semasa bersalin, kau tak boleh terus RASA yang itu kehendak doktor-doktor tu. Mereka kan ada rotation apa semua tu.. aku pun tak reti sangat.

Sebagai orang yang ada akal kan, aku rasa statement ni memang agak tak sesuai dilontarkan:



ish ish ish..
Speechless.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...