Pages

Nov 26, 2013

Aksi Seksi Dalam Kereta Merah

Sekarang ni makan memang takmau duduk diam-diam dah si adam ni..
Memang harus duduk dalam walker merah dia tu..haha..

Lepas tu makan mesti comot..
Nak buat bunyi 'brrr' la..
Nak makan mainan la..
Nak tangkap sudu lah..
Nak gerak sana sini..

Lepas makan mesti baju dah tak rupa baju..
haha..

Harus tukar tak pun mandikan je si adam ni..

Ini kejadian seksi semalam lah ni..
Dah sudah makan, dah cabut baju tapi still nak duduk dalam kereta merah dia tu..
Bila tertekan butang je, keluar lah lampu macam siren dengan lagu-lagu..
Lagu teddy bear lah, marry had a little lamb lah, bingo lah..
Kekadang tertekang butang honk, dia ada bunyi macam kereta tengah drift..
Lagilah si guguman ni tak nak keluar dari walker tu..






Dah separuh bogel pun nak duduk gak dalam tu..
Aiyak!

Guguman?
Oh tu gelaran manja kat adam..kikiki

Gugu tu bunyi yang adam buat masa dia dalam 2-3 bulan dulu..
Lepas tu aku suka julang dia ke atas dengan tangan, buat dia macam tengah terbang tu..
So nampak macam superhero, instead of Superman, aku panggil dia Guguman..

:P

p/s: lasak weiiiii Adam Zuhairi sekarang.. go go Guguman!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...