Pages

Oct 29, 2013

Novel Love You Mr. Arrogant untuk Dijual..?

Minggu lepas memang seminggu tu balik kampung Zaimi kat Kota Bharu, so kat sana online mengharapkan telefon je lah.. Ala korang taulah, kalau online guna telefon ni memang kurang feel.. Tak syiok..

Semalam masuk masuk office je memang terus membizi update fail bagai..
Yelah, minggu ni ada audit.. hehe..

So kalau rajin next entry baru cerita pasal Kota Bharu..

Dan ketika kat rumah mertua jugaklah aku terrrrr tengok drama pukul 7 kat TV3 tu, Love You Mr. Arrogant tu.. mula-mula tengok macam biasa lah.. tanpa sebarang perasaan. Sebab aku memang jarang sangat bukak TV3 kalau kat rumah, sebab mesti bukak 722 atau 411 ke.. 132 ke..

So layans..

Sekali eh boleh tahan gak drama ni ek. Tengok lagi. Eh. Suka pulak..hahahah!

Makanya tak pasal-pasal masa kat Kota Bharu jugak aku terrrrr beli novel dia kat Tesco.. kikiki..

Dah siap baca dah pun..hua hua hua..

Tapi nampak lah jalan cerita dia ada lari-lari sikit kan..
Tapi takpe, layanss!


Boleh tahan best gak tulisan Aliesha Kirana ni..
sekarang ni aku tengah baca yang Cinta Bersaiz XXL lak..

Tapi, Love You Mr. Arrogant ni memang BUKAN untuk dijual lah nampaknya..

hee...


p/s: apa ke hei nya aku ni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...