Pages

Oct 9, 2013

Keadaan Tersepit Bawah Tayar

Tekanan.
Seminggu dua ni memang tekanan perasaan.
Satu sebab demam. Dan still belum kebah.
Lepas tu encik adam dah makin lasak. Senyap2 merayap sana sini.
Lepas tu budak baru lepas exam. Marking.

Oh my..
I need a good rest.
Seriously.

T___T


Apa yang tersepit bawah tayar?

Ha tengok gambar ni:

''
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'



Yang tersepit itu adalah selipar laki aku hahah..
Kenapa aku amek gambar ni?
Sebab nak test camera telefon.
Aku tak berkenan sangatlah camera Galaxy Grand ni..
Asik out focus je..grrr..

Ok lah.
Jangan marah ok kalau korang berharap nak tengok orang tersepit bawah tayar.
Dan tak baik kot niat korang tu? Nak tengok orang eksiden?

Dah dah..

Aku nak sambung main pen merah.

Adam gak best.. happy je tengok BabyTV..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...