Pages

Aug 9, 2013

Raya Pertama Bersama Adam

Alhamdulillah, tahun ni beraya dengan ahli keluarga baru, my son Adam Zuhairi :)

Tahun ni first day raya, raya kat Semenyih :D

Tq zaimi ,)

Tapi raya kedua sebelum subuh dah kena gerak balik KB huhu.. baik, menurut perintah!

Overall raya best sebab tahun ni ramai, keluarga angah je takde.
Mak macam biasa lah, masak nasik minyak, kurma ayam, rendang daging, kuah kacang, lontong, bla bla bla...

Jadi, dikesempatan ni.. mohon maaf zahir batin, selamat hari raya ;)

Meh la tengoj gambar2 raya kitorang..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...