Pages

Aug 4, 2013

Adam, Aisyah dan Angah

Last week kot, adalah pergi rumah angah dekat Taman Impian Ehsan, Balakong..
Saje je lah, bawak Adam Zuhairi jalan-jalan melawat moyang dia..hehe..
Ye lah, nenek aku duduk sekali dengan angah.


Lepas tu adalah ambil gambar dorang tiga orang..
Actually Aisyah tu adalah anak kedua angah aku, yang jaraknya 15 tahun dengan abang sulung dia!

Kiranya, masa aku kahwin dengan zaimi bulan 1 2012 haritu, bukan aku yang mengandung terus, aku tak bunting pelamin, tapi angah shidah pulak yang pregnant..hik3..

Rezeki kan, kita tak tau bila Allah nak bagi.. Aku dapat Adam pun lambat, lepas 7 bulan kahwin baru merasa mengandung.. :')

Makanya, tak pasal2 adam ada makcik yang cuma tua dari adam 6 bulan je..hehee..

p/s: mood raya korang dah datang ke belum?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...