Pages

Jul 9, 2013

Video Ucapan Couple Seminggu

Serious terkesima masa tengok video ni.
Takut.
Takut sebab aku adalah salah seorang parents zaman sekarang.

Ya Allah, jauhkan anak-anak aku dari bertindak tak matang macam ni -_-"

 



Kesian.
Serious aku rasa kesian sangat dekat budak ni.
Nampak sangat tak fikir jauh.
Nampak sangat budak-budaknya..

Arrghhhh.. Tensi aku tengok video ni.

Punyalah sayang dia dekat boyfriend dia yang baru kapel seminggu tu.
Apa si pakwe tu nak jadi esok2 pun tak tau?
Janji nak sayang sampai habis nyawa.. pheww.. harapan sangat.

Kalau betul ada jodoh tak apa, kalau tak?

Untuk Puteri Awani Ahmad (katanya lah ni nama dia, wallahualam)

Adik, perjalanan hidup adik insyaallah jauuuuuh lagi.
Kot lah, sebab dari lagak dan rupa, nampak macam bebudak sangat adik ni.

Takmo buat next video dah okey?

Cukuplah yang 1 ni.
Cukuplah dik.. T_T

Nanti, bila betul-betul dah sampai masanya untuk adik kahwin, haa buatlah untuk suami.
Tak sanggup pulak tengok adik buat diri adik macam ni.
Kesian... Sangat.

Adoi...

KLIK UNTUK BACA LUAHAN PUTERI AWANI AHMAD

"Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia. " Puteri Awani Ahmad.


T_____T
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...