Pages

Jun 12, 2013

Bedak Tate D.E.A Nora Danish Online

Mak oi.. bertimbun-timbun traffic yang masuk ke blog aku dek keyword bedak tate dea nora danish ni. Yang paling lawak sekali, ada 1 keyword tu, "bedak sejuk nora danish letak kat muka tate".

And i was like, huh?

Mula-mula aku tak tau pun apakah lah Bedak Tate Nora Danish ni??

Lepas tu aku pun google la..

ohh... produk kosmetik terbaru ke? Katanya sebagai foundation?

Inilah dia bedak Tate by D.E.A tu..

D.E.A tu adalah shortform untuk Danish Empire Association
 Jadi, kepada sesiapa yang dibawak oleh google ke blog aku ni, maaflah..
Aku tak jual bedak tu. Huhu..

Tapi, meh lah aku letak link pengedar bedak tu.
Aku tak kenal pun dia, aku jumpa kat ggogle jugak blog dia tu.

Try lah contact sendiri ye.

KLIK SINI UNTUK BELI BEDAK TATE NORA DANISH

Letak link ajelah yang aku mampu tolong korang.. daa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...