Pages

Mar 28, 2013

Menanda Menanda Menanda

Hello..

Apa yang ditanda dek si mak buyong 36 minggu ni?

Apo laie.. menanda kertas jawapan anak didik ler..
Anak-anak bangsaku..hehe..



Semalam paper diorang pagi, so lepas meeting yang bersambung-sambung semalam terus ambil untuk tanda.. Semester ni dapat tanda 1 kod je lah nampaknya, the other kod tu kena bagi dekat orang lain lah.. Tapi takpe, he / she will get paid yaw..

Semalam punyalah penat, meeting 9am - 1pm.
Sangat pegawai kan. *mata ke atas, tangan ke bahu*

Malam pukul 11 dah melepek dah, konon nak marking kat rumah, takde maknanya..
Berdengkur awal tinggalkan zaimi marking sorang-sorang..hik3..

Jadi, perjuangan harus diselesaikan.
Maklumlah, minggu depan start 1 April aku dah nak cuti.
Jadi nak tak nak, kena settle sebelum Isnin. Ahad tu patutnya dah submit dah paper budak-budak ni..

Ya Allah, bagi aku kecekalan dan kekuatan!

Dah lah dengan kondisi sarat ni, mata asyik layu je..
Menguap toksah cakap la kan..haha
Bertabah lah Syazni!

Ok lah, saja je stop marking kejap..
Moh ler kita sambung..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...