Pages

Feb 17, 2013

Ibu Mengandung Kelesuan Akibat 10 Jam Perjalanan

Semalam around 6pm macam tu kami selamat sampai dari Kota Bharu, tak singgah Semenyih, terus je balik rumah.

Penat woa naik kereta 10 jam dengan perut macam ni..haha..
Zaimi lagilah kesian kot, drive sensorang.. Tapi dia kata dia dah biasa..
Aku cuba lah untuk tak tidur masa dalam kereta semalam, temankan dia drive..

Harini, pagi-pagi lagi dah masak pakej untuk tengahari sampai malam terus..kikiki..
Masak banyak terus.. Ala.. Berdua je pun..

Lepas tu duk tengok TV.
Masing-masing tak ada buat apa.
Cuaca kat luar pun mendung je..

Nak update blog pun macam tak ada apa nak cerita sangat.
Ke ilham tak mari tak tau la..hua3

Cuma teringat, masa balik Kota Bharu haritu, kerja asyik shopping je..
Aduss.. barang yang dikira keperluan lah jugak kot?
Beli tilam baby, cadar baby, kelambu baby..
Tapi, diam tak diam, total damage duit boleh tahan lah jugak..hoho..

Takpelah, demi anak.. cewah..

Ada sekali tu pergi Terengganu.. best!
Aku memang suka berada kat Terengganu.
Kenangan banyak kat sana :')


  


Emm nantilah update blog ye, nak recaj badan pulak.
Esok start keje, dah berderet benda nak kena fikir.

Ayoyo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...