Pages

Jan 29, 2013

Facebook Fanpage Cari Jodoh Muslim Online

Iya betol.

Dekat Facebook sekarang ada page untuk cari jodoh.
Sounds funny kan? Tapi betul. Tak tipu. Hehe..



Semalam asalnya zaimi duk online, dia nampak ada kawan dia like 1 gambar kat facebook.
Rupanya gambar perempuan yang diiklankan dekat page tu.

Then kitorang pun skodeng lah page tu.



 Serius ada ramai jugak yang like dan mengiklankan diri, tapi aku tak sure samada diorang ni betul-betul iklankan diri sendiri, atau diiklankan tanpa disedari. Wallahualam..

Ada lelaki, ada perempuan, ada macam-macam umur jugaklah..


Admin dah siap pesan ok, kepada yang single sahaja. SAHAJA.
Jadi pada yang single and still available tu, mungkin boleh jengah-jengah page tu? kekeke..



Muka aku blurkan sebab aku tak kenal pun diorang ni, cuma nak tunjuk contoh macam ni lah pengiklanan tu dibuat.

Hai macam-macam.. Kira macam page ni ruangan berkenalan lah kot. Jadi sesiapa yang berminat bolehlah try add kat facebook, dan kalau betul ada jodoh, boleh kahwin? Itu ke tujuan admin ni ye? Huhu..

Link? Ah tak payah.. siapa nak try search sendiri..

Tapi memang tak sangka ada page ni.
heee...


p/s: Today will be a looooong Tuesday.. Jadual sampai pukul 6..uhuk..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...