Pages

Jun 30, 2011

Tomok Kahwin Esok |1 Julai 2011|

Selamat Penganti Baru ye Tomok..

-Tomok dan Isma-

Semoga berbahagia bersama Rahayu ke akhir hayat..


Motif entry?
Sebab rasa nak update blog, kebetulan takde idea..haha
Pagi tadi on the way gi keje dengar Riuh Pagi Era,
Tomok as artis undangan, Aznil suruh pendengar call and bagi tips kat Tomok untuk menjadi Raja Sehari esok..

Teringat Tomok bagitau kad kahwin dia ada 4 versi warna..ewah!

Oklah Tomok, babai!

ps: aku bila lah ye..hua hua..

Jun 23, 2011

Kesan Stress Kepada Tubuh Badan






Patutlah bila stress je aku demam..
-_-"

Jun 17, 2011

Cara Untuk Mendapat Buffered Earning Walau Blog Tidak Update

Keh keh keh..

Terima Kasih Nuffnang..
Walaupun aku dah lama tak update blog, namun aku masih dapat BE lagi..
Dulu masa aku begitu mengharap nak dapat BE, tak dapat-dapat..
Sekarang masa aku dah menganggap blog tak penting, dapat pulak..
Syukur..

Agaknya sebab entry2 aku yang sebelum2 ni, yang masih ada orang view..
(ada ke?)

Apa-apa pun, keyword penting kot untuk tarik traffik..
Contohnya: "Gambar Isteri Baru Tomok".

Walaupun aku tak letak gambar itu, tapi kadang2 dapat tarik traffik..
Jangan marah haa..

babai..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...