Pages

Aug 23, 2011

Pukul 3 Pagi Tidurlah Intan

Hari memang makin larut.
Dah pukul 3 lebih..
Tapi mata tak boleh nak pejam balik lepas terjaga pukul 12 tadi.

Oh sangat mahu tidur!

Pejamlah mata pliz!

Laptop tak bawak balik pulak tu, update blog ni pun guna Blogger-droid kat handphone je.

Dan apa yang aku kurang berkenan dengan Blogger-droid ni adalah dia ada iklan selingan. Maklumlah, apps free.

Sepanjang aku menaip ni pun, ada satu iklan ni duk terpapar dari tadi.
''3gp Pelajar di tandas awam"

What the...?

Takleh nak tempek gambar print screen sbb aku belum tau cara, ke takboleh kot aku pon tak tau lah..

Sepanjang aku menaip ni gak, 2 kali aku dengar jiran belakang rumah aku ni kentut, sebab bilik aku bilik belakang, ngadap bilik dia.

Kuat betul bunyi kentut dia di malam yang hening ni..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...