Pages

Jun 17, 2011

Cara Untuk Mendapat Buffered Earning Walau Blog Tidak Update

Keh keh keh..

Terima Kasih Nuffnang..
Walaupun aku dah lama tak update blog, namun aku masih dapat BE lagi..
Dulu masa aku begitu mengharap nak dapat BE, tak dapat-dapat..
Sekarang masa aku dah menganggap blog tak penting, dapat pulak..
Syukur..

Agaknya sebab entry2 aku yang sebelum2 ni, yang masih ada orang view..
(ada ke?)

Apa-apa pun, keyword penting kot untuk tarik traffik..
Contohnya: "Gambar Isteri Baru Tomok".

Walaupun aku tak letak gambar itu, tapi kadang2 dapat tarik traffik..
Jangan marah haa..

babai..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...