Pages

Apr 11, 2011

Masa Itu Emas!

Oh masa terasa sangat cepat berjalan sejak aku bekerja ni.
Aku ingat lagi aku lapor diri di pertengahan Februari lalu, sedar-sedar dah nak masuk pertengahan April. 

Tak terasa masa pergi meninggalkan aku..uhuk..


Hmm.. memanglah harini aku rasa tak berapa nak segar..
Mengantuk je masa drive dari Semenyih tadi..
Penat mencubit diri sendiri..

Dah bukak blog pun aku tak tau nak tulis apa.
Pfftt..

Boleh pulak menung 5-6 minit depan laptop ni,
otak macam tak dapat nak berfungsi pulak.
Fikiran duk menerawang entah ke mana-mana..

Mood, sila balik boleh?
Janganlah pergi main lama-lama..
Karang orang yang tak bersalah menjadi mangsa..

Itulah.. 
Mulut & mata sama je berat dengan badan pagi ni..

Sebab tak cukup tido ke?
Gile..dah tido awal malam tadi pun tak cukup tido lagi?
Jiwa kacau rindu kekasih ke?
Dah call dia pagi tadi dah.. tapi aku still mandom macam ni.

Erghh..
Kemon lah mata..
Segar segar ria pliz?

ps: apa kah lah yang aku repek kan..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...