Pages

Dec 4, 2010

Maher Zain Kelihatan Comel

CUba korang tengok gambar ni:


Nampak comel kan?
ahahaha..

Gambar tersebut aku ambil dari FanPage Maher Zain kat Facebook.

Maher Zain ni masa mula-mula dia keluar, kawan-kawan post video dia dekat Facebook,
aku buat bodoh je.. Tak tergerak hati langsung nak play.

Sekali ditakdirkan masa aku drive, kebetulan masuk waktu solat..
Radio ERA memang akan pasang azan kalau masuk waktu,
lepas je azan, DJ pun putarkan lagu For The Rest of My Life nyanyian Maher Zain ni..

Masa tu pertama kali aku dengar suara dia..
Memang terpegun.. Suara dia sedap sangat..
Dengan lirik lagu tu yang menyentuh hati..

Tsk Tsk..

Terus aku terfikir kenapalah aku tak berminat nak play lagu dia sebelum ni?

Sampai je rumah, terus aku carik lagu-lagu dia yang lain..
Setakat ni lagu yang aku paling suka adalah Insyaallah..
Adalah beberapa kali ternangis bila dengar lagu tu..

Eh tiba-tiba cerita pasal Maher Zain pulak pagi ni..


ps: Sejuk pagi ni hari hujan..hehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...