Pages

Dec 5, 2010

Digital Lifestyle Expo (DLE) 2010

Tarikh: 10 - 12 Disember 2010
Tempat: KLCC, Hall 1-5


Apakah DLE 2010 ini?

Ianya adalah seperti PC Fair, tapi..
Merangkumi julat jualan barang elektronik yang lebih besar!

Ada TV, kamera, telefon bimbit, broadband, dan macam-macam lagi.

Seronok ni nak pergi cuci mata..lagi seronok kalau ada duit dan beli apa-apa..haha

Tahun lepas pergi PC Fair kat KLCC ni aku beli SKin Laptop je..kekeke..
Mata memang bersih tercuci sebab selain barang yang best, ramai juga perempuan2 pakai baju singkat-singkat ya amat jadi promoter.. Haih..

Tahun ni kalau tak ada apa-apa aku pergilah kot.. :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...