Pages

Sep 8, 2010

Mana Datuk Sosilawati Lawiya Pergi?

Memang gempar betul berita kehilangan jutawan NV yang terkenal ni..
Serius aku rasa kesian sangat dekat anak-anak dia, ye lah, raya dah nak dekat sangat, tiba-tiba mak pulak hilang tanpa dikesan..


Kereta dah ditemui, ada saksi nampak dia pergi beli kerepek..
Terbaru aku baca hari ni, suami dia pulak dengar dia cakap telefon buat kali terakhir dengan nada cemas..

Kes Kehilangan Sosilawati ni confirm menimbulkan banyak spekulasi..
Mesti dah ada banyak teori-teori ni..
Mungkin jugak dia diculik sebab dia tersangatlah kayaaaa..

Apa-apa pun aku harap dia dapat pulang dengan selamat..
Insyaallah..

ps: Teringat cerita Without a Trace kat channel Hallmark di astro, channel 702.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...