Pages

Sep 14, 2010

Kenapa aku terjoin Group Aku Cinta Indonesia ni?

Mengikut akal waras aku, aku tak pernah join Group Aku Cinta Indonesia ni dekat Fecebook, dan aku tak pernah tau pun pasal group ni, mungkin sebab aku tak pernah ambil kisah dan aku tak perasan langsung.

Tapi tadi, aku dapat 1 mesej dekat Facebook, ingatkan dari siapalah, sekali macam ni:


Aku klik lah dekat group tu, agak terkejut sebab tak ada button join, yang ada cuma button Leave Group je kat bawah page ni..


AKu tak tahu macam mana aku boleh termasuk group ni, adakah aku di hack? 
Kalau aku tak dapat mesej tu, agaknya sampai bila-bila pun aku tak tau yang dah TERjoin group yang sakan mengutuk negara aku ni..

Bukan aku je, aku tengok dekat members group ni, adik aku pun ada:


Dia pun terkejut sebab bila masanya dia join group ni..

Aku dah Leave Group dah, sebab aku bukan pembelot negara. 
Aku tak kan sokong Indonesia walau apa pun yang terjadi!
Harus check juga group/fanpage yang lain dekat Facebook, kot-kot ada lagi yang macam ni..
Haih..


ps: bahayalah Facebook ni..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...