Pages

Aug 20, 2010

Raja Azmi Masuk LokapBaru kejap haritu gempar Raja Azmi ni sebab ada babak bogel oleh Arja Lee dalam filem "... dalam botol" tu, semalam pula gempar kisah Raja Azmi ni ada affair dengan Roslin Hashim, sampai Raja Azmi ni dikatakan punca Roslin Hashim bercerai kali kedua setelah bernikah hanya selama sebulan..


Hari ini pulak ada berita mengatakan Raja Azmi kena tidur lokap malam tadi.
Tapi bukan sebab Kes Cerai Roslin Hashim yang kedua tu, tapi sebab dulu dia gagal hadir ke mahkamah kerana kes bankrupt dia..hoho

Sumber Berita ada disini..

Konon-konon dia nak pergi buat laporan polis bersama si Roslin tu, tiba-tiba kena cekup masuk lokap pulak..hadoi...

ps: cobalah untuk setia..

Rasulullah bersabda: “Wanita yang taat terhadap suaminya, diminta ampun oleh burung di angkasa, ikan-ikan di dalam air, malaikat di langit, matahari dan bulan, selama wanita itu ada dalam kerelaan suaminya. Dan setiap wanita yang derhaka kepada suaminya, maka kepadanyalah laknat Allah, malaikat dan manusia semuanya. Dan setiap wanita yang bermuka masam pada suaminya, ia adalah dalam kemurkaan Allah Ta’ala sampai ia (wanita/isteri) bersenda gurau dengan suaminya dan ia meminta kerelaanya. Dan setiap wanita yang keluar dari rumahnya tanpa izin suaminya, malaikat melaknatnya hingga ia pulang.” (Riwayat Al Bazzar).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...