Pages

Jul 21, 2010

Video Pengguguran Bayi

Bukak Facebook pagi ni, ada kawan share video. 
Video pengguguran bayi.. sedih menengoknya..

Badan lembik-lembik macam jeli lagi, dah ditarik keluar..
Ish kesian lah..



Aku tak nak letak kat sini, takut ada yang ngeri pulak tengok thumbnailnya..
Jadi aku letak link je.
Video yang telah di upload kat Facebook..

Tengoklah kalau rasa diri kuat, jangan tengok kalau lemah semangat.

Jauhi zina kepada yang beragama Islam,
kepada yang non-muslim, consider safe sex will you?
Cegah percambahan benih yang menghasilkan janin itu sekiranya tidak mahu bayi itu lahir ke dunia.
Lebih baik dari bila dia sudah terbentuk, kamu buang pulak..
Kesian tau..

Ini adalah salah satu proses pengguguran bayi yang digambarkan dalam bentuk gambarajah, bolek klik untuk view lebih besar.


Kesian kan? Habis organ putus tercabut semua.. hmm..



ps: Dah dapat anak pergi buang, sedangkan ramai orang yang berhabis beribu-ribu ringgit nak dapatkan zuriat..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...