Pages

Jul 22, 2010

KAMI MENENTANG PENIPISAN DAN KEKURANGAN AYAM DALAM NASI AYAM

Hai semua =)

Pagi-pagi lagi dah rasa gelihati hari ni. Kisahnya aku saja lah pergi search Page yang ada kat Facebook tu, kalau ada yang berkenaan sajalah aku nak Like.. hehe..




Aku rasa sangat kelakarlah Page ini! haha!
Tapi betul juga, ada di sesetengah tempat, memang nasik ayam dia semakin sadis, makin lama makin kecik je ayam..
Dia berniaga macam semua customer yang datang beli nasik ayam dia tu tengah diet. haha!

Aku dah Like dah Page ni..hahaha! Kamu? 


ps: teringat pulak aku pernah makan nasik ayam sexy, asalnya aku mintak nasik lebih, sekali dia bagi sampai semangkuk lebih..haha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...