Pages

May 30, 2010

Sumpah, aku tak kenal dia.

Hello Semua =)

Tahukah anda apa/siapa itu Bon Hj Jasman?
Kerana aku tak tahu. 
Aku try search kat internet, tak jumpa pulak.

Aku ada tertinggal berita best mengenai Bon Hj Jasman ni ke ye?

Sebab pagi tadi aku tengok keyword kat Nuffnang,


memula tengok macam nak gelak pun ada..
huhuhu...

ps: entry merepek di pagi Ahad yang redup redup syahdu~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...