Pages

May 11, 2010

Nabila Huda Selamat Bersalin



Semua semacam dah tau yang anak kepada penyanyi rock terkenal, Amy search sarat mengandungkan anak sulung. Dan kalau mengikut Twitter Nabila Huda, semalam dia sudah sakit nak beranak, dan pergi ke Hospital..


dan baru kejap tadi pulak, aku terbaca Amanda Misbun Tweet, yang Nabila Huda sudah selamat bersalin.


kalau betul, aku nak ucapkan tahniah la kat Nabila Huda sebab dah dapat baby!
Kalau mengikut yang dia selalu tulis, anak dia perempuan..
mesti comel!

Amy Search dah dapat cucu! Weehuu!

ps: tak sabar nak tengok gambar anak Nabila Huda dan cucu Amy Search itu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...