Pages

May 10, 2010

Make Up Online

Salam semua =)

Minggu baru bermula lagi..
Dan aku mulakan minggu baru aku punya entry dengan spastik..haha

Benda ni diperkenalkan oleh kawan baik aku masa sekolah dulu, 
menggunakan alat solek pada muka, tapi tak payah keluar sesen duit pun..hehe..
Ala, mungkin aku yang terlambat tau pasal hal ni, mesti korang semua dah tau dah pun pasal ni kan?

Saje la aku nak tunjuk, bahawa walaupun tak guna alat solek sebenar, aku masih TAK BERBAKAT bab-bab make up ni..adess.. Ya, aku masih memerlukan mak andam masa kahwin nanti, tak boleh make up sendiri..hoho..

Ini adalah muka aku tanpa make up:


Muka senyum terpaksa sebab aku penat kejap2 apek tu suruh angkat kepala, kejap2 suruh tunduk..ok2 itu bukan topiknya..

Ini percubaan pertama aku make up online tu:

Huhu.. nampak beza kan?
Walaupun aku mekap tak cantik jugak..huk huk..

Lepas tu aku pun main-main la dengan mekap2 tu..hihi..

a) drag menjadi pondan.. haha

b) pesakit mental

c) black metal? :

d) orang sakit

Haha..
itulah jadinya bila banyak masa terluang..
aku jugak penah make up Elin dulu..heheh..

Korang nak cuba, silakan.. ngeee..

ps: semuanya adalah sekadar main2 sahaja, tuan blog ini belum lagi gila..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...