Pages

Apr 10, 2010

Laman Sosial Pertama Hantar Mesej Dari Angkasa Lepas



Soalan ni keluar tadi..
Aku tak tau pun pasal ni sebelum ni..
Serius aku tak tau..uwaaa!
Angkasawan mana yang hantar mesej guna social sites ni?
Dari angkasa pulak tu..

Nervous aku..tengok pilihan jawapan ada Facebook, Myspace, Google & Twitter..
Google dah sah-sah dah bukan laman web sosial kan? 
Myspace ni nampak sangat macam acah je..
Facebook lak macam boleh, tapi.. aku pilih Twitter..


Then tadi aku search kat internet aku terjumpa NI..
Jadi..aku rasa memang betul la Twitter kot jawapannya..hua hua..
korang boleh la follow astronaut ni: Astro_Mike..
dia ada ramai gileeerr follower!

Nampak sangat pengetahuan am aku lemah..tu lah..
malas membaca -_-"

ps: harini aku letih, tp aku heppi dapat jumpa Zaimi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...