Pages

Apr 18, 2010

Bibik Terlampau

Salam semua =)

Hari ni hari ahad, and duty aku kena hantar adik perempuan aku pergi kelas gitar kul 2.30 sampai 3.30 tadi..
Kelas gitar tu dekat Kajang, sebelah Metro Kajang..
Tau-tau je lah kawasan tu, tersangatlah sesak dan kurang parking..

Maka aku decide sepanjang kelas tu nanti, aku duduk dalam kereta aje lah..
Nak turun pun alang-alang je mase..lagipun sorang-sorang..

Dan disebabkan dah rancang awal2 tak nak turun dari kereta, maka aku pun malas nak berdandan2..
Makanya aku pun sarung tudung mak aku aje..
Ala tudung awning tu.. Tapi bila dah pakai rasa kelakar plak,
sebab tudung ni ada manik2.. kui kui kui..


Gamaknya macam tak sesuai dengan muka aku yang selebar pinggan ni..
Bila tengok cermin, aku rasa aku nampak macam bibik..
Tapi bila aku tengok mak aku pakai ke, orang lain pakai ke elok je..

ha ni lah cik bibik tu..
melampau gile jadi camera whore sensorang dalam keta..
sebab apa?
sebab boring..huhu..

ps: lain kali kena bawak suratkhabar ke, magazine ke..selalu terlupa nak bawak..aih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...