Pages

Mar 22, 2010

Pizza CHunky Loaded

Salam semua =)

Beberapa hari lepas, aku dengan adik aku saje2 lah pergi try pizza baru kat Pizza Hut tu,
yang namenye Chunky Loaded tu..

-kita minum dulu!-

-cantik tak shawl beliau?-

Taraa! Inilah pizzanye!
kami beli yg regular je..
bagaimane rasenye?
aku tak nak komen lah..
aku taknak dicakap menghasut ke ape ke..
maka, kalau nak tau tau, makanlah sendiri..huhu..

tapi, dah lame dah sebenarnya aku tak pergi ke Pizza Hut,
jadi mase aku pergi haritu, aku rasa sedikit teruja..
haha!

Sebab dekat tiap2 meja ade button2 yang leh dipicit untuk panggil waiter..keh keh keh..

nampak tak button2 oren tu?
hehe..
kiranya tak payah lah tercangak2 nak panggil waiter kalau dah bersedia nak order..
tekan je, nnti dia dtglah..

kepada sesape yang dah tau pasal ni, maaflah ye..
aku baru tau..
yelah, orang selalu makan nasik je, jarang makan pizza..hehe ;)

ps: teringat Pizza Domino.....drooooooling~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...