Pages

Mar 5, 2010

Lalat Cool

Hari tu, kawan kepada kawan aku telah ditag oleh kawan dia di Facebook. 

Dan gambar yang ditag tu bagi aku cool gile ah! Cara-cara menghasilkan gambar-gambar ini adalah,
bunuh beberapa ekor lalat dan keringkan.
Lepas tu, ambil kertas dan pensel, dan luaskan kreativiti korang!

Bagi aku la, kalau ada yang rasa tak sependapat dengan aku, tak yah la nak saman aku pulak..

Ada 9 gambar semuanya, aku sent mesej kat orang yang mengetag itu, nak mintak izin nak share kat blog, dia kata OK je, sebab dia kata bukan dia yang lukis, dia dapat Email.. Aku ingat dia yang lukis mula-mula..
Tapi tak kisah la siapa yang lukis, dah aku suka, jadi aku nak letak kat blog AKU.. =)

Yang pertama:
-lalat lumba lari-


Yang ke-2:
-lalat naik kuda-


Yang ke-3:
-lalat kencing merata-


yang ke-4:
-lalat sunbath-


yang ke-5:
-lalat beratur tak tahan nak guna toilet-


Yang ke-6:
-lalat main-main-


yang ke-7:
-lalat terlebih tinggi & lalat normal-


Yang ke-8:
-bapak lalat dukung anak lalat-


yang ke-9:
-lalat tunggu turn dive-



ps: aku tidak membunuh lalat dalam menyiapkan entry ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...