Pages

Mar 31, 2010

Keadaan Terkini Din Beramboi


Salam semua..

Sayu je lagu2 yang keudara dari corong radio Era pagi ni..
Kesemua mereka begitu mengharapkan abang mereka,
iaitu Din Beramboi yang koma dan kritikal untuk kembali bangun dan pulih..
aku pun! serius!

Ada beberapa blog yang menceritakan punca DIn Beramboi boleh sakit,
antaranya adalah di blog Zaimi..
Korang boleh baca disitu..

Namun setakat kini [9.10 a.m],
sudah ada berita2 baik yang kedengaran..
Dengarnya beliau semakin stabil~

Khabarnya proses pemindahan darah berlaku dengan baik kerana ramai rakyat Malaysia yang prihatin pergi mendermakan darah kepada beliau! Tahniah rakyat Malaysia!

Antara berita2 baik yang aku tengok di Twitter adalah seperti ini:


lagi..


Berita yang positif nampaknya..Alhamdulillah..
Marilah kita teruskan berdoa agar beliau kembali sedar..


ps: D, Adi, Burn & Rini temankan Pak Nil kat konti pagi ni.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...