Pages

Mar 27, 2010

Happy Bitrhday Nana!

Salam semua =)

Macam mane hujung minggu anda semua?

Ada pengumuman kecil, kalau nak link exchange, click gambar kecik di sebelah kiri ni ye :)

Hari ni 27 March, genaplah umur adik perempuan aku 15 tahun..
Pejam celik pejam celik dah besar dah si helmet ni.. hehe..


Pagi-pagi lagi mak + abah dah keluar pergi beli kek hari jadi..
Memang tradisi keluarga kami, tiap2 birthday, kek akan dibeli,
kek saja untuk keluarga kecil kami ni makan2..
takde parti2 ke apa ke..
kalau ade duit lebih, abah akan buat kenduri doa selamat sikit..
kalau tak, kek sahaje la akan dibeli..
melainkan kalau si tuan punya badan tak ada dirumah..


Elin pun sibuk2 gak..hehe..
Macamlah dia boleh makan kek tu..
Last sekali dia terjun gak pergi makan Fancy Feast dia..
hehe..


Well, selamat hari lahir adikku!



ps: suka tak hadiah akak bagi? hehe.. =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...