Pages

Mar 19, 2010

Email Sahabat Lama

Salam semua =)

Kononnya aku nak buat entry mengenai Tom Kenny & Bill Fagerbakke, tapi tak jadi lah..

Hari ni, aku dapat  email..
Dari Sahabat Lama..

Tajuk email? Perghhhh...menggugat iman beb!
Memang tergerak la jari aku ni menekan kat email tu..
Kalau korang tak nampak, boleh la klik untuk penglihatan yang lebih jelas..

Wah wah, ada orang nak bayar hutang nyah!
Gembiranya aku!
Macam tau2 je aku kekeringan ni..

Selepas aku klik, aku pun bacalah email dia..

Wah.. Aku dah syak something bila dia ade perkataan LIHAT DI SINI tu..
Tapi best ar cara dia susun ayat2 dia tu..
perghh..

AKu pun klik la apa yang dia suh klik tu walaupon aku dah tak caya dah kat Sahabat Lama ni..
huhu..

La.................
Rupenya duk promote blog duit gini..
Attoi!
Selama ni macam2 subjek dorang ni letak kat email blog, jarang aku terdetik nak klik..
Ini beerti Sahabat Lama aku ni terer lah main keyword..

Attoi! Aku ditipuinye pun!

ps: kepada pengirim email tu, tak baik tau cakap camtu..itu menipu namanya..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...