Pages

Mar 7, 2010

Direct Message dari Najib Tun Razak

Salam Semua =)

Baru-baru ni aku active balik akaun Twitter aku yang dah lama berhibernasi tu..
Maka aku pun adalah follow beberapa orang terkenal..
Kebanyakannya selebriti tanah air kita la..
Ramai la, saja2 je nak sibuk2..haha..

Dan aku juga ada follow Twitter Perdana Menteri Malaysia,
Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak..

Yang aku rasa bestnya, sebagai penghargaan kepada follower beliau,
beliau hantar mesej untuk mengucapkan terima kasih..


Wah.. Perdana Menteri kita pun boleh hantar ucapan terima kasih sebab ada orang sudi follow dia,
tak kira la kalau bukan dia sendiri yang sent mesej tu, mungkin ada yang cakap mungkin admin Twitter dia yang hantarkan, tapi dia hantar jugak kan? Inilah namanya Budi Bahasa Budaya Kita =)

Aku yang biasa2 ni pun tak reti2 nak hargai follower.. tak cakap terima kasih pun sebab follow..
Malunya..huhu..

Terima Kasih PM!


ps: terima kasih kepada semua yang sudi follow/add blog/Twitter/Facebook aku :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...