Pages

Mar 30, 2010

Din Beramboi Masuk Hospital sebab kritikal?

Salam semua..

Aku rasa berita ni tergempar sangat,
aku sangat terkejut..


Din Beramboi, pelawak yang tengah hangat masa kini,
seorang DJ ERA pulak, tenat di hospital?


Mula-mula aku terbaca kat FanPage Zizan Raja Lawak
Zizan tulis status macam ni:


Tak kan Zizan nak main2 hal-hal macam ni..
Lagi pun, profile tu memang Zizan sendiri admin nye..

Lepas tu, aku search pulak kat internet, Murai.com.my pun ada melaporkan berita ni..
Tapi dalam berita tu ada pulak perenggan yang menyatakan tarikh 31 March, sedangkan hari ni baru 30 March..
Mungkin typing error..

Tapi aku sangat terkejut!
Sedih la!

:(

Kalau berita ini benar, marilah kita same2 doakan beliau kembali sihat..

ps: blog Azwan Ali mengatakan, Aznil ada mengesahkan Din Beramboi kini di ICU,  :((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...