Pages

Feb 22, 2010

Pokok VS Zombie Gelimat

Hello, selamat hari Isnin semua =)

Hari ni aku nak review 1 PC game dari Pop Cap game,
Namenye Plants VS Zombie..



AKu baru start main semalam, best la jugak, boleh la menghilangkan boring..hehe..
Secara kasar, game ni berkisar tentang rumah player diserang oleh zombie yang ada macam2 jenis!
Jadi, kita kene tanam pokok @ cendawan untuk menyerang zombie2 itu.

Mula2 bese la, senang je..
Kene tanam 1 jenis pokok, kumpul cahaya matahari untuk beli pokok, dan zombie pun 1 jenis je.. yang tak berapa nak kuat..

Pastu bila level meningkat, pokok dia ada macam2 jenis, kita kena pandai tanam mengikut jenis zombie. Sebab zombie ni kekuatan dia lain2. Aku baru je sampai level 3-3..hehe


Yang aku gelak macam nak terkencing masa main game ni semalam, ada pulak Zombie Gelimat.. haha! Betol tak tipu! Ni ha zombie gelimat:
Dia siap bawak geng lagi 4 ekor..pastu joget2 sambil serang kita..Tapi dia muncul waktu malam je, siang2 gelimat ni takde..hehe.. sebenarnya ni Zombie Michael Jackson kalau ikut yang aku baca kat internet..

Jom main! 

ps: gara2 boring duk umah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...