Pages

Feb 9, 2010

Ganti MyKad di JPN Putrajaya: Siap dalam 24 Jam Sahaja

Benar!
Tak tipu!
Kalau buat pukul 9 pagi harini,
pukul 9pagi esok dah boleh collect~

Sebab, baru ni aku ada pergi renew MyKad aku kat situ.
Pekerja dia pun semua friendly, I like!
Kondisi pejabat JPN tu..perghh.. superb!

Memang sehari je siap,
tapi mungkin bergantung kepada kes juga.
Macam aku alamat semua tak tukar, just pergi tukar gambar je.

Sebab ape aku pergi tukar gambar?
Sebab...MyKad lame aku tu, aritu aku gune mase exam SPA,
diorang tak cam aku.. hampagas betol!~~

Apa lain bebenor ke muka aku tu?
Aku takdela plak nak injek vitamin C ke, botox ke..
Plastik surgery pon tidak..
Mungkin muka umur 18 ngan 23 lain kot??!

Ha, ni gambar MyKad lama..

Dan ini pulak yang baru..

Lain ke?
Sebab pipi tambah tembam agaknya..
Cess..

Sape2 nak pegi tukar, gi la..
RM10 sahaja..

Well, tapi biasa la..
Gambar kat MyKad xleh la semolek gambar tangkap untuk letak kat Facebook..
haha..
Standard ah kan..
heeee...

ps: Gunalah sabun Natasya.. Ianya berkesan mengurangkan kegelepan kulitku..
*tetibe*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...