Pages

Feb 7, 2010

Cut+Wash+Blow= RM26

Hari ni, aku meranapkan duit aku lagi..huhu..
Kul 2 tadi keluar gi pekan Kajang, hantar adik aku gi kelas gitar..
Kelas pun 30minit je kalau ikutkan, start kul 2.30, habis kul 3..
Makanya, keseorangan dirilah aku menunggu didalam kereta sambil2 melihat pemandangan pekan Kajang yang tak pernahnye kosong, lebih2 lagi hari ahad macam ni..


Pastu, dah duk termangu2 sorang dalam kereta tu, timbul la satu niat getek..
Oh getek itu adalah gatal dalam bahasa Sarawak ya..
Memandangkan aku pun dah lama tak cantas rambut aku ni, aku pon berasa la potong rambut..
Sehabisnya adik aku dengan kelasnya, melangkah la kami ke Salon rambut berdekatan situ..
Akan tetapi, orang merenyut2!~

Adeh..
Last2, decide gi salon kat pekan Semenyih je..


Kat pintu masuk dia ada banner ni:

Memula cadang nak potong je, sekali gatal lak nak wash and blow sekali..haha!
Oh sedap gile oh dia syampu rambut aku..hihi..

Potongan rambut dia pon aku puas hati,
terasa dah macam rambut artis lak..oooops!
keh keh keh..

Harga pon bagi aku tak la mahal..
sekali sekala kan..hehe..
paling syok sekali masa dia blow rambut aku, dahla dia blow berduet.. 
2 orang sekali blow rambut aku..tak ke rasa macam princess tu?
keh keh keh..

AKu rekomen la kedai ni pada orang2 semenyih..
heeee..

ps: nanti kalau duit berlebih2, aku ingat nak pasang bibik 2orang, kahs untuk blow rambut aku je tiap kali lepas aku syampu, sebab rambut aku panjang, kerap syampu lak tu..leh? haha!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...