Pages

Feb 5, 2010

Bulu Ketiak Fazura



Pagi2 buta je, aku dah gelak terkekek2..
Bukannya sebab aku ternampak bulu ketiak Fazura,
Fazura juga bukanlah berada berdekatan dengan aku yang aku leh tengok bulu ketiak dia,
Dan bukan juga gara2 blog2 gossip yang sebarkan gambar tu..
Eh..aku rasa Fazura tu adalah seorang yang hygenic la, mesti la dia trim bulu ketiak dia..

Yang wat aku rasa lucu, pagi ni aku cek keyword kat Nuffnang,
ada macam2 la jenis keyword yang keluar,
yang tak senonoh pon ade..
tapi ada 1 keyword memang tak boleh blah!
cuba korang tengok gambar bawah neh:


ape kejadah?? ade jugak orang yang search bulu ketiak fazura?
hahahahahahaha..adeh la.. tringin benar ke nak tengok? dah la bulu ketiak..adeh..
pastu ade gak yang search puki.. ish ish ish.. 

itu untuk this week, yang last week punya pon boleh tahan gak:


ade jugak orang tringin nak tengok Student UMT bogel dalam tandas?
dan yang paling tak boleh blah, 
Kamarul Hensem???
Siapakah Kamarul yang hensem??

Huhu..
mesti orang2 yang search tu kecewa kan, sebab benda2 yang di search tu takde pon kat blog aku ni..

Harap Maaf, di blog ini tiada Bulu Ketiak Fazura, Puki, Budak UMT Bogel,
dan yang paling penting, tiada KAMARUL HENSEM.

sekian.

huhuhuhhu~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...