Pages

Jan 14, 2010

Kenapa anjing menyalak?



Dah lame aku hairan sebenarnya..

Di kawasan rumah aku ni, ada banyak jugak anjing liar..
Tapi yang menjadi kemusykilan pada aku adalah,
kenapa, setiap kali waktu azan berkumandang di surau berdekatan,
anjing2 ni akan sahut menyahut, dengan bunyi yang sangat menyeramkan,
macam dalam cerita hantu..

Aku tak reka cerita, ini bnda benar..
tapi aku tak tau kenape..
aku tanya abah, dia pon tak sure..
sebab kat tempat lain yang ada anjing pon. takde la anjing menyahut macam tu kan?
kenapa ye..ada sape2 tau?

ps: aku mintak maaf sebab aku tak balas komen korang, aku gak tak komen blog korang, and aku jarang gila update blog.. :(

ps+: thanks ye sudi baca blog aku :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...