Pages

Dec 7, 2009

Halo halo halo!

Ermm.. saje nyanyi lagu Beyonce sket..hahahaha!

Sekarang, wat mase ini, aku leh tersenyum!


sebab thesis aku dah leh submit esok..
yea!



tp esok jugak Zaimi akan balik ke KB..

:((

jadi aku mcm takde mood sket nak hapdet..
nasib la dah ade video kol kan..
windu2 leh gak nmpak muka..

neway, cayang aku ni dah brubah url blog beliau..
sila lah kunjunginya disini!
kunjung je, jangan ngorat lak..ahaks!

ps: Al-Fatihah kepada mangsa2 yang dihimpap kereta di KB Mall..
ps+: bangangnye dak2 yang ambil kesempatan mencurik mase insiden KBMall tu..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...